понеделник, 14 март 2011 г.

Артега СЕ електрични спортски аутомобил линије до изазов Тесла Роадстер

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/artega-se-electric-sports-car-lines-up-to-challenge-tesla-roadst/:
Тесла Роадстер не може имати много конкурената да заиста могу купити у овом тренутку, али изгледа као да може рачунати на мало изазова из немачког аутомобила Артега. Она је дебитовала свој нови Артега СЕ (скраћеница за спорт електрични) у Женеви је недавно, и она каже да планира да произведе 500 од њих годину која почиње у 2012 по цени од 150.000 € по комаду, или нешто више од $ 200.000. Поред неких добар изглед, који ће вас купити пар задњих монтира електрична мотора који комбинују за 375 коњских снага и максималну брзину "преко" 155МПХ, заједно са 37 кВ литијум полимер батерија која обећава да вас удобно "постигну "124 миља под нормалним условима вожње. Нарочито, Артега каже да батерија може да се потпуно напунити за само 90 минута, користећи комерцијалну станицу за пуњење, мада може, наравно, да се наплате по спорије код куће. Још увек нема информација о доступности изван Европе, али ако сте падају две стотине Гранд на аутомобилу смо погађања трошкова увоза неће представљати превелики проблем.

Артега СЕ електрични спортски аутомобил линије до изазов Тесла Роадстер је првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 07:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк егмЦарТецх | Соурце Унутар Линија | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар