понеделник, 14 март 2011 г.

МИТ Јункиард Јумботрон претвара ваш шарену колекцију уређаја у један велики екран (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/14/mits-junkyard-jumbotron-turns-your-motley-collection-of-devices/:
Имате неколико "круг мобилних уређаја Лаиин 'кад оно што заиста је потребно је један велики екран? Деца на МИТ Центра за грађанско будућност медија добили сте покривени! Јункиард Јумботрон, дизајниран од стране Рик Боровои, др и Брајан КНЕП је генијалан пројекат који омогућава истезање слика по проклето близу сваки скуп се приказује са веб претраживача. Када саставите приказује (као што је на слици горе), Јункиард Јумботрон сајту ће од вас тражити да им указују све да исти УРЛ. То ће изазвати сваки уређај да учита исти код КР, која - када једном Снап дигитални ПИЦ и е-маил да пројекат - ће јој омогућити да калибрише и протежу ЈПЕГ формату преко своје скупне. То свакако изгледа као да је нешто сцроунгед се на отпаду, зар не? Па, понекад то је део забаве. Хит извор везу да га пробати за себе. Видео након паузе.

Наставити читање МИТ Јункиард Јумботрон претвара ваш шарену колекцију уређаја у један велики екран (видео)

МИТ Јункиард Јумботрон претвара ваш шарену колекцију уређаја у један велики дисплеј (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 14 Апр 2011 11:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | Соурце Јункиард Јумботрон | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар