понеделник, 14 март 2011 г.

Аппле-ов Пхил Сцхиллер је потврдио: бела иПхоне бити доступан "овог пролећа"

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/apples-phil-schiller-confirms-white-iphone-to-be-available-th/:
Вхоа, Нелли. Спреман за још један круг? Неухватљиви бели иПхоне, - приметио само у рукама Воз и повремено у тим нашег Ричард Лаи - брод може после свега. Након саслушања из Аппле-а који је то бити одложено два пута у 2010, ми смо чули продужен радио тишину од тада. Наравно, видели смо наговештаје ту и тамо од треће стране да је ово овде једнорога је и даље крчи себи пут кроз производну линију, али нема лепшег директно цвркут из вишег потпредседника Цупертино председник у свету маркетинга да се заиста поново запалити неки интерес. У одговору на питање о томе како да добијете бели иПхоне-а, Филип Шилер узвратио: "бели иПхоне ће бити доступан овог пролећа (и то је лепота!)." То је око као јасан као што добија за сада, али ми и даље имамо неколико питања ћемо радо одговорити. Да ли он говори о иПхоне-4, или следећи у плану? И да ли он има намеру да од нас изградње, већ само да нас изневерио (нека нам доле) још једном? Ми ћемо видети , неће ми?

[Хвала, Стефан ]

Аппле-ов Пхил Сцхиллер је потврдио: бела иПхоне бити доступан "овог пролећа" првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 18:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Туиттер (Филип Шилер) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар