понеделник, 14 март 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: Мозак у облику сијалица, куће које лете, и водоник завртњи са неба

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/inhabitats-week-in-green-brain-shaped-bulbs-houses-that-fly/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

Ове недеље Инхабитат приказао неколико вруће нови еко возила, укључујући и најбржи плуг-ин хибрида и луд шрафцигер погон трицикл који шаље вам лете кроз главом напред улицама. Пољу алтернативних горива и напредних по скокова и границе, као Министарства за енергетику САД је најавио нова врста исплативо биогорива и тим истраживача открио начин да се ефикасно производити водоник из урина .

Од лети куће одржана од стране балона за солитера који жетве енергије из завртњи муње , ове недеље смо и приказао је неке од најневероватнијих света зграда. вовед смо од стране футуристичког финалиста такмичења еВоло небодер, који су подводни Спиерс направљен од пластике рушевина и масивне мегапројецтс који садрже читаве градове.

Ове недеље смо такође приметили неколико узбудљивих нових примера зелене потрошачке технологије - од паметан мозак у облику ЦФЛ сијалица у нову линију АСУС од картона рачунара за ношење траке мешавину можете ПИН на рукаву. Такође смо прославили лансирање најновије таблета Аппле је заокружити 14 од најбољих еко-пријатељски иПад случајевима, рукаве и торбе . Коначно, почео је такмичење у коме можете освојити лепе рециклираних кожна иПад случају из капљица росе дизајна , а ми дели 11 шик путовања Ессентиалс за џет-сетер у покрету.

Инхабитат је недеља у Греен: Мозак у облику сијалица, куће које лете, и водоник завртњи са неба првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 23:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | |

Няма коментари:

Публикуване на коментар