сряда, 11 май 2011 г.

Гоогле Предвиђање АПИ омогућава Фордова Сазнајте све што о томе, рећи вам где да идете

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/10/googles-prediction-api-lets-fords-learn-all-about-you-tell-you/:

Раније данас, Гоогле је открио планове како би наши боравишта ефикаснији и кориснике путем аутоматизације андроид , а испоставило се они помажу Форд да ураде исто за наше аутомобиле. Видиш, наша возачких навика утичу километража гаса добијамо, а ако наш аутомобила могао предвидети наше жељене обрасце путних могу оптимизовати перформансе погонских до мак наше МПГс. Зато Плави Овални Дечаци планирају да користе Гоогле-ово предвиђање АПИ-ја да науче наш возачких навика и комбиновати те податке у реалном саобраћају Инфо време да своје аутомобиле све више ефикасна. Систем још није спремна за салонима, јер има посла да се уради обезбеђивање личне податке и локацију свести информација, али се надамо да то неће бити дуго пре него што сваки нови Форд може да нам помогне одавде до тамо уз минималне потрошње горива . Ево нада Вилијам Данијелс је један долинг из правцима.

Наставити читање Гоогле предвидјања АПИ омогућава Фордова Сазнајте све што о томе, рећи вам где да идете

Гоогле Предвиђање АПИ омогућава Фордова Сазнајте све што о томе, рећи вам где да идете првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 10. мај 2011 19:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар