сряда, 11 май 2011 г.

Гоогле најављује нове начине за откривање апликација на Андроид тржиште, више алата за програмере

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/11/google-announces-five-new-ways-to-discover-apps-on-android-marke/:
Андроид тржиште може да иде много за то, али већина се слаже да би свакако могла да користи неки напредак када је у питању откривање апликације које нисте изричито тражите. Срећом, изгледа да Гоогле је заиста био свестан тих проблема, а сада је најавио пет нових карактеристика које би требало да тако донекле побољшава ствари. Они су неке тек прерађени Топ око графиконе које обећавају да ће бити "свежије" и одређеној земљи, потпуно нови Едиторс 'Цхоице одељак који истиче апликације изабрао Гоогле, нова врхунска Програмери карактеристику која ставља посебну икону поред имена програмера који чине разред (тренутно преко 150), побољшане односе апликације на појединачним страницама апликација и, последње али не најмање важно, нова апликација трендова део који приказује апликације расте најбрже у смислу дневних инсталација. Шта више, док су све те карактеристике су тренутно ексклузивно на веб-битном верзијом, Гоогле каже да исто тако "ускоро" да Андроид тржиште на оба телефона и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с.

Компанија је такође најавила да ће додати подршку за веће апликације - до 4ГБ - у јуну, а ускоро ће бити дајући програмерима могућност да искључе одређене уређаје да бисте избегли проблеме са компатибилношћу, или да више верзија апликације на располагању према јединствено тржиште унос, заједно са збирном оцене и статистика. Све то, а то је довођење платио око подршку још 99 земаља.

Гоогле најављује нове начине за откривање апликација на Андроид тржиште, више алата за програмере првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11. мај 2011 15:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле Мобиле Блог , Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар