сряда, 11 май 2011 г.

Гоогле Музика Бета Валктхроугх: шта је то и како ради (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/11/google-music-beta-walkthrough-what-it-is-and-how-it-works-vide/:
Направили смо неколико предвиђања о томе (Гоогле- онда-претпоставља се ) музички сервис у нашим стримовање Роундуп прошле недеље, а захваљујући немогућности непознату количину етикета да се мирис било какве ел Гоог је кување, то је као изгледа да смо је оставио нешто мање робустан, али ипак занимљив. То вреди поглед на наш тим уређивачку о музици Бета андроид да добијете осећај шта би сте били, али реалност је ово: оно што је данас покренула је оно што смо бавио, а сада је време да се пробије ствари доле и видим како то заиста функционише у пракси.

Брига да се имају поглед на пуну инсталацију проход, проблема извештаје и још два пенији о томе како услуга полицама? То, заједно са саветима о испуњавању своје наде и снове, далеко су смештена непосредно након паузе.

Наставити читање Гоогле-Музика Тањуг Валктхроугх: шта је то и како ради (видео)

Гоогле Музика Бета Валктхроугх: шта је то и како ради (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 11. мај 2011 02:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову

Няма коментари:

Публикуване на коментар