понеделник, 1 август 2011 г.

Гет Иоур пореметити покретања апликација Баттлефиелд Се

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-QZyUKosAwY/:

Време је да да би ТецхЦрунцх пореметити врати кући у Сан Франциску . Ми прихватамо пријаве за стартупс да покрене на стартуп поремети Баттлефиелд до поноћи вечерас. Пријаве за покретања Баттлефиелд може бити овдје поднети.

Да ли ваша покретање имају све што је потребно да буде следећи Гетароунд , Квики или Солуто и чине га кроз шпалир судије да тражи награду од 50.000 долара, "ремете куп" и признања од публике? Ако ти тако мислиш, проверите да ли сте се примењују .

Пореметити је премијерно покретање лансирања конкуренцији у којој највише обећава оснивача и предузетници надмећу за покретање својих компанија на највећем сцени технологије пред Алл-Стар судија. Ћемо имати неке од најутицајнијих иноватори, анђеле, а Подесавање тастатуре суди пред публиком од 2.000 инвеститора, технолога, и притисните.

Пријаве ће бити отворен до поноћи, ПТ, вечерас.. Апликације су прегледани на ваљање основи, па вас молимо да се ваша у сада. Видео ће се захтевати као део процеса пријаве. Нећемо прихватити било коју видео дуже од 5 минута и не би требало да прелази 50МБ. У видео будите сигурни да нам покаже производа, његове кључне карактеристике, а оно што га чини различитим. Уколико буду изабрани, можемо користити сегменти подноси видео током покретања Баттлефиелд такмичење на пореметити НФ. Кандидати се такође очекује да приложите датотеку са до 5 Повер Поинт слајдове резимира и јачање примене. Не брините, све поднеске су поверљиви.

Да би се такмичи у Стартуп Баттлефиелд, предност ће имати стелт новооснованих који ће бити лансирање по први пут за јавност и новинаре на пореметити НФ. Све новооснованих морају бити живи мање од три месеца у време подношења захтева. Такмичење ће се одржати у Сан Франциску, али и да компаније из целог света су добродошли да уђу и ми веома охрабрују их да то учине. Компаније које су већ представљене на другим јавним лансирање збивања нису прихватљиви.

Будите сигурни да прочитате све правила и завирити у финалиста из Њујорка Пре него што пошаљете .

Пореметити ПФ ће бити на 12. септембар - 14. претходи наше изузетно популаран Хацкатхон 10. септембра - 11..

Велики хвала свим нашим спонзорима који су ТецхЦрунцх пореметити НИЦ могуће:

КАИВЕБ Анђели : у Њујорку на основу анђео инвестициона група са преокрет, обезбеђујући развој услуга и менторство на веб и мобилне новооснованих у замену за капитал.
Ватцхитоо : сарадња платформу која се може уградити на било ком сајту.
иСпеецх : даје програмерима слободан приступ људским признање квалитета говора и текста у говор.
Амвросије : даје спољне људске ресурсе, плате и бенефиције решења.
Масхери : АПИ алатке за управљање и стратешко услуге помажу компанијама да се повежете са клијентима и партнерима.
ЦредитЛоан : пружа финансијску чланака, информације графика, калкулаторе и онлине апликација за лоше кредитне потрошаче истражују личне кредита, кредитних картица и услуга консолидацију дуга.
3Сцале Мреже : АПИ-ја за управљање

Няма коментари:

Публикуване на коментар