понеделник, 1 август 2011 г.

БигЦоммерце Подиже $ 15 милиона долара за помоћ продавачи да управљате е-цоммерце

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mvD5vu3Iaes/:

БигЦоммерце , компанија која пружа е-цоммерце софтвер за онлајн трговаца и трговаца, подигла $ 15 милиона у серији средстава из Генералног Цаталист Партнерс.

Покренут у 2009, БигЦоммерце пружа свеобухватан СааС за малопродају и трговцима да управљате е-трговину на мрежи. БигЦоммерце помаже малим предузећима моћи ништа и све везано за онлајн продавници од претреса до инвентара за онлине плаћање до маркетинга и СЕО. А цена за софтвер је приступачан за мала предузећа, са основним плановима са почетком у 25 $ месечно.

Карактеристике укључују мулти-канални малопродаји, аутоматизовани е-маил маркетинг, контроле инвентара, онлајн продавници, и још много тога. Компанија, која има 20.000 клијената и корисно је, такође, покренуо захтев за трговце на попис на Фацебоок-у.

Компанија је 200 милиона долара у укупним трансакцијама преко свог СааС и додаје 1.000 клијената месечно. Нова средства бити искориштена за проширење броја запослених компаније у Сиднеју и Остина у Тексасу операције, продају и маркетинг иницијатива и још много тога.



Няма коментари:

Публикуване на коментар