понеделник, 1 август 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: фотонапонских стабла, ума читање Приуса бицикл и соларни погон одећу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/31/inhabitats-week-in-green-photovoltaic-trees-a-mind-reading-pr/:
Лето сунце обасја светло на неколико продор соларне технологије ове недеље у Инхабитат као Семприус представио моћна микро фотонапонских ћелија који може да стане на главице, и МИТ развили соларне енергије система који може да произведе енергију без сунчеве светлости. Такође приметио планове за облик-мења соларне куће са перфорираним фасаде, серија светлосни фотонапонских дрвећа које расту реалне биљке, и Нуон представио супер-аеродинамичке Нуна6 соларни погон тркач.

Говорећи о зелене превоза, ове недеље председник Обама поставио циљ 54,5 мпг за све америчке произвођаче аутомобила, БМВ представио свој пробој и3 и И8 електрична возила , и Тоиота представила ума читање Приуса бицикл који може да смени зупчаника са само мисао. Такође приказао смо неколико невероватних примера аутомобилске архитектуре - укључујући Префаб кућа направљена од рециклираних Хуммерс и контејнера за базен постављена на баржи која пречишћава воду, јер плута кроз Француску.

Што се температуре наставила да вине ове недеље смо вас ми довели седам соларне веараблес гарантовано да вам пуњења, а видели смо јапански грађани окренути климатизоване одећу да победи топлоту током рестрикције струје. Такође смо били лакнуло да чују Швајцарске студија објави да мобилни телефон користите није повезано са тумора мозга код деце, а ми вам показао вртоглаво поглед са највише тениса свету суд , који је постављен на врху Бурј ал Араб у Дубаију.

Инхабитат је недеља у Зелено: фотонапонских стабла, ума читање Приуса бицикл и соларне руху првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 31 Апр 2011 19:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову |

Няма коментари:

Публикуване на коментар