събота, 4 юни 2011 г.

ПСН "Велцоме Бацк" пакет је овде, нашег дугогодишњег глобална ноћна мора је завршена

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/03/psn-welcome-back-package-is-here-our-long-global-nightmare-is/:
Добродошли назад, Плеасе Дон'т нас мрзе
О фрабјоус дан! Цаллоох! Цаллаи! Озбиљно, чак и неколико Енгадгет уредници су цхортлинг у радости. ПСН и Криоцити сервис је враћена у Америци, Европи и Азији и да славе (и примирити кључалих фрустрације својих клијената), Сони је лансирао " Велцоме бацк "програма. Да би били подобни морате да су чланице пре него што 20. априла, али, у супротном, то је релативно квалификација бесплатно. Ватра се ПлаиСтатион Сторе и главу да "Велцоме Бацк" картицу да траже свој пар бесплатних игара (имате пет различитих опција на ПС3 и четири на ПСП). Поред тога свако добија месец дана бесплатно и Плаистатион плус постоји избор "на нама" Посудба доступни преко викенда. Постоји неколико других Фреебиес да се умири превише масе, као и 100 бесплатних издања у ПлаиСтатион Хоме, док су тренутне Плус и Музика Неограничено Премијум претплатници добити 60 и 30 дана пропратног садржаја респективно. Ако имате било спаљивање питања тек треба да се одговори, проверите прилично дуге Питања на извору линк и уживајте! То није свакодневна да компанија управо широм отвара врата од поплава на бесплатне ствари.

ПСН "Велцоме Бацк" пакет је овде, нашег дугогодишњег глобална ноћна мора је преко првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 03 Апр 2011 21:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | Соурце ПлаиСтатион блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар