събота, 4 юни 2011 г.

Нинтендо Уии ХД / Пројекат Кафе гласине преглед: Шта ће Е3 држите за играње гиганта?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/nintendo-wii-hd-project-cafe-rumor-roundup-what-will-e3-hold/:
Нинтендо Уии ХД / Пројекат Кафе гласине преглед: Шта ће Е3 држите за играње гиганта?
Ми смо неколико дана из Е3 , то магично место где се снови су и Фанбоис и девојака из свих шетње живота су истовремено смирен и помало разочарани. Изненађења се очекује од свих великих три године - нарочито Нинтендо. Како ће Гаминг гиганта врху прошлогодишње 3ДС деби ? Сви знаци указују на најаву Уии следити, које смо чули наизменично називају "Уии ХД" и "Пројекат Цафе." Гласине, цурење, а повремено мало је потврдио информације су раширене у месецима и недељама води до догађаја. Ми смо га уткане све заједно у један згодан Водич, како би били сигурни да смо сви на истој страни, долази у уторак ујутро.

Почнимо са оригиналним мало информација: врати се у априлу, генерални директор компаније, Сатору Ивата, Нинтендо је потврдио да је, у ствари, раде на ХД следити на Уии који је вероватно због у 2012. Неколико дана пре тог откровења, потребни мутне слике конзоле концепата на површину, детаљно контролере са уграђеним екранима осетљивим на додир које се приказују 1080п игре преко система технологију под називом ток екрана. Ови сигурно нису први концепти конзоле које смо видели - и они су очигледно први донео на светлост које људи на 4цхан.

Наставити читање Нинтендо Уии ХД / Пројекат Кафе гласине преглед: Шта ће Е3 држите за играње гиганта?

Нинтендо Уии ХД / Пројекат Кафе гласине преглед: Шта ће Е3 држите за играње гиганта? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 11:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ГамеДинамо , Есцапист , Јоистик , АфтерДавн , Котаку | Соурце Војник , Игра , ИГН (1) ,

Няма коментари:

Публикуване на коментар