събота, 4 юни 2011 г.

ПхотоФаст И-ФласхДриве нема УСБ-на једном крају, 30-пински доцк конектором на друге

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/photofast-i-flashdrive-does-usb-on-one-end-dock-connector-on-th/:
Аппле-ов ИОС уређаја може недостајати природно проширење меморије, али ПхотоФаст је сада дошао до решења које скоро рекорди званични веза са фотоапаратом комплет . Оно што гледате овде је И-ФласхДриве, меморије донгле да су спортски и УСБ прикључак и Аппле-30-пински Доцк конектор, а долази у три укуса почевши од 8ГБ од $ 95 до 32ГБ на $ 180. Шта више, диск ради и са слободног Цупертино одобрени апликација која обезбеђује и спољашње и унутрашње управљање датотекама (за музику, фотографије, филмове и више), обратите се резервне копије, као и матерњи МП3 репродукције. Желите један? Затим идите на Тајвану средином или крајем јуна покретање, или пазите на своје америчке деби убрзо после тога. Демо видео након паузе.

Наставити читање ПхотоФаст И-ФласхДриве нема УСБ-на једном крају, 30-пински доцк конектором на друге

ПхотоФаст И-ФласхДриве нема УСБ-на једном крају, 30-пински доцк конектором на друге првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 09:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар