събота, 4 юни 2011 г.

иТунес цурења сугерише "Аутоматско преузимање" овер-тхе-ваздух исправке долазе у ИОС-5

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/itunes-leak-suggests-automatic-download-over-the-air-updates-a/:
У води-до године ВВДЦ овај , ми сада знамо за сигурно три ствари: Аппле ће представити ОС Кс лав , иЦлоуд , и ... аутоматски, овер-тхе-ваздух апликација исправке за ИОС 5 , очигледно. Док је у потрази за исправке у иТунес-у, МацРуморс читалац набасао овој страници, који алудира на "Аутоматско преузимање" опција која омогућава за бежичну синхронизацију. Такође, чињеница да је Аппле је изашао из својих начин да се каже "... да ли ваш уређај има Аутоматско преузимање омогућено за апликације" чини нам се питају шта друго можемо ускоро ћете моћи да ажурирате преко ваздуха. Компанија је од тада повукла тужибаба страници у иТунес-у, али МацРуморс зграбио екрана док је још био уживо. Изгледа да се мачке у торби, али ћемо вас обавестити када Посао & Цо чине га званични понедељак .

иТунес цурења сугерише "Аутоматско преузимање" овер-тхе-ваздух исправке долазе у ИОС 5 првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 13:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце МацРуморс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар