събота, 4 юни 2011 г.

Убаци новчић: Еиез 720п видео записа наочарима (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/insert-coin-eyez-720p-video-recording-glasses-video/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове технологије пројекат који захтева финансирање пре него што може да погоди производњу. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете савет са "Уметни Новац" као тему.


Ми смо први пут чуо за наочаре снимање видеа Еиез концепт у марту , када су оне који су упознати црни оквири упакован 1080п камера, 16ГБ флеш меморије, ВиФи и два екаватт класе ласера ​​(ОК, направили смо да је последњи део горе). Назван за свој производ "утопијска визија", ЗионЕиез сада има прототип са још утемељено специфицалли листе, укључујући и 720п камеру и 8ГБ меморије, заједно са микро-УСБ и Блуетоотх повезивање за ливецастинг да Кик или ЛивеСтреам - Труманов шоу стилу. Боји нећете бити у могућности да скину оне високе нијанса сочива ноћу или у томе тајна (затворени), пословни састанак? Можете да замените преносиви сочива наочаре за јасну верзију, или баци у рецепт на дневној светлости (затамњена) или у затвореном простору укуса, јер многи Оптичарске радње акција одговарајуће величине сочива. Доступност ових $ 199 ХД Реј Бан клонова је тренутно најављено за јесен (под претпоставком ЗионЕиез достигне финансирања циља), али можете да унапред наручити ваш пар за $ 150 на Сиону је Кицкстартер страници.

Наставити читање Убаци новчић: Еиез 720п видео записа наочарима (видео)

Подастрт испод:

Убаци новчић: Еиез 720п видео записа наочарима (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 12:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Кицкстартер | Соурце ЗионЕиез | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар