събота, 1 януари 2011 г.

Библиотеката на Конгреса на очите Националния филмов регистър стрийминг схема

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/01/library-of-congress-eyes-national-film-registry-streaming-scheme/:
В ерата на цифровите технологии, библиотеки в цялата страна са били търсят начини да остане подходяща и полезна, тъй като те продължават основната си мисия да даде на хората достъп до медии и образователни материали. За тази цел, Библиотеката на Конгреса на САЩ обяви плановете си да направите избор от Националния филмов регистър на разположение за стрийминг онлайн. Разбира се, като "Таймс" отбелязва, Федерална, някои от притежателите на авторски права може да преча на предложението (това е трудно да си представим Джордж Лукас все по отдаване под наем всеки свободно поток "Междузвездни войни"), но на теория това не е лоша идея, на всички. "Надявам се, че ще можем да измислим нещо", заяви библиотекар на Конгреса на САЩ Джеймс Билингтън. "[Регистърът] е голям образователен и вдъхновяващ, както и забавление." Освен това, ако не дават децата правни, сигурен начин да гледате на класическата WC Сфера движение "Това е подарък" (1934 г.), те просто ще го вземете от незаконни сайтове торент или от момчетата продажба Bootleg DVD-та на Пен Avenue в Гарфийлд.

Намира в:

Библиотеката на Конгреса на очите Националния филмов регистър стрийминг схема първоначално се появи на Engadget на Съб, 1-ви януари, 2011 год. 03:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Федерална Times | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар