събота, 1 януари 2011 г.

Netflix и VUDU не удря Boxee Box до януари ... като че ли не може да предположил

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/netflix-and-vudu-not-hitting-boxee-box-till-january-as-if-you/:
Според едно мнение, че е просто отишло на живо в блога Boxee е, потребителите на Boxee Box няма да видите VUDU или Netflix съдържанието на техните телевизори до януари. Ние знаем, че чакането ще бъде болезнено. Според екипа на Boxee, VUDU предложения трябва да удари платформа още следващата седмица, но не Netflix ще бъдат предоставени до края на месеца. Компанията твърди, че двете услуги са и се изпълняват в офисите си, но е необходимо повече време за "тест всяко заявление, за да гарантира, че те са готови за старт." Това е хубаво да знаете къде стоят, но щеше да е още по-хубав за да получите по-често актуализирана информация за състоянието на тези приложения, а не в последната минута блог пост в навечерието на Нова година.

И все пак, след има равен нотки на оптимизъм за светло бъдеще Boxee вижда за домашно забавление, и с признаването на масивна оспорва стартиране изправен през идните години. По техните думи: "Тъй като ние се приготвим за годината утре Нови и CES през следващата седмица, това е ясно, че през 2011 г. ще се конкурира с компании, които харчат повече храни служителите си, че трябва да плащат нашите Уверени сме обаче, че ни. малък екип ще продължи да настоява на плик от това, което хората очакват от своите телевизори. " Тук, в Engadget, ние сме нетърпеливи да видим как всичко това се разиграва, но ние сме определено пристрастията аутсайдерите като Boxee, които са пионерите толкова много от това, което светът е само събужда да. 2011 г. ще бъде луд година!

Netflix и VUDU не удря Boxee Box до януари ... като че ли не може да предположил първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви декември 2010 21:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Boxee блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар