събота, 1 януари 2011 г.

Резервно захранване: Хартия 2010 г. Inkgadget мнение

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/reserve-power-paper-2010-the-inkgadget-review/:
През последните две седмици ние сме били, включващи лека гъвкава технология в нашия поток. Обикновено, разбира се, почти всичко, което пишете е насочена процесор, операционна система и прилагането и веднага отразено на LCD използване на някои мултитаскинг потребителски интерфейс. Въпреки това, ние сме били търсят начин за организиране на списъци със задачи на отделен екран, така че те да не бъдат загубени в рамките на един ден работа или да бъде ненужно екран за недвижими имоти. Както се случва, ние бяхме поканени на ексклузивно събитие преса възхвалява най-новата версия на хартия.

Книга е тънък, сгъваем вещество, което може да включва голям набор от игли за производство на думи и графики. Уловът е, че, подобно на принтерни касети, тези игли трябва да се пълни с мастило или заменени. Но има широка екосистемата на тези устройства, които в общи линии са на разположение.

Разработчиците на хартия наистина постави много преднамереност в широк спектър от приложения. Инструментът е почти без изключение и за въвеждане на данни е толкова проста, че малките деца няма да има проблеми овладяването му неща. Книга дава висок контраст, когато се използва с подходящо мастило и консумира никаква власт. И просто казано, няма дисплей на пазара, които може да се сгъва като гъвкаво като хартия, което ни позволява да се промъкнат малък лист неусетно в джоба на ризата или портфейла.

Продължавам четене Резервно захранване: Хартия 2010 г. Inkgadget мнение

Резервно захранване: Хартия 2010 г. Inkgadget мнение първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви декември 2010 г 18:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар