събота, 1 януари 2011 г.

PSA: iPhone аларми не работи дойде Нова година 2011

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/31/psa-iphone-alarms-not-working-come-new-years-day-2011/:
Ние не сме много сигурен за причината на тази фантазия нов въпрос, засягащ супер готино на Apple iPhone линия на мобилните телефони, но явно имаш проблеми идват 01.01.2011. Според експлозивна поток от безсилие напълнена Tweets за микроблогинг услуга Twitter, когато часовникът удари полунощ, еднократни аларми, ще престанат да радват. Въпросът звучи зловещо подобен на последните лятното часово време проблеми станахме свидетели през ноември, въпреки че видяхме двете повтаряща се аларма и един аларма повреди, съответно.

Така че как може да се определи това потенциално живото-съсипват проблем? Ами, докато Apple петна си операционна система - и това е в момента не е ясно дали това е само IOS 4.2.1 или по-ранни версии, както и - можете просто да създадете повтарящи се аларма в момента, в който трябва да се събуди, а след това да го спрете един път си мечтите са напълно разрушени. Ние сме като един дълбок поглед върху този въпрос и са се свързали с Apple - ако получите повече новини, вие ще бъдете първите, които знаят. В същото време, не се колебайте да се изказвам съболезнования на коментари, както и ... Честита Нова година?

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

PSA: iPhone аларми не работи дойде Нова година 2011 първоначално се появи на Engadget на Пет, 31ви декември 2010 година 21:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Кикотене | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар