събота, 1 януари 2011 г.

Windows XP частично пресъздаден в LittleBigPlanet 2, прозорци на залозите за игра амбициозност (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-xp-partially-re-created-in-littlebigplanet-2-ups-the-st/:

Видяхме един чип-8 емулатор и дори виртуални процесора построени вътре в играта, но ние все още да попаднете на игра отдих на Windows. Благодарение на квартета на трудолюбиви LittleBigPlanet 2 бета играчи, въпреки че вече можем да проверим, че на разстояние от нашето копие на 100 Geeky проекти, които трябва да свидетелите, преди да умре. Тъй като видеото по-горе показва, основни функции на Windows като са пример за подражание до момента включва работни менюто "Старт" и курсора на мишката, подкрепа мултиплейър за различни bloatware игри, и дори син екран на добри Оле "на смъртта. Това е доста впечатляващо неща от амбициозен платформинг заглавие, което няма да официално кораб до средата на януари. Излишно е да казвам, след като пълната версия пристига, ние очакваме да видим работно копие на Лион работи Stat. Ти си ни чул хора - ние сме за определяне на лента, която високо.

Windows XP частично пресъздаден в LittleBigPlanet 2, прозорци на залозите за игра амбициозност (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 1-ви януари 2011 12:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Kotaku | източник Playstation Lifestyle | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар