събота, 1 януари 2011 г.

HTC Shift EVO 4G nochalantly не идва на Amazon предварителна заявка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/01/htc-evo-shift-4g-nochalantly-shows-up-for-amazon-pre-order/:
И какво, ако никой не е направил труда да го обявява все още? предстоящия Sprint EVO Shift 4G Android телефон е открило по безжичен контакт на Amazon, макар и с по EVO е чернова. Ние бяхме заети да се вълнувам за своите 8-мегапикселова камера с видео HD улавяне и 1.3-мегапикселова пред които гледат принтер, но след това осъзнахме, тези характеристики най-вероятно не принадлежи на EVO Shift 4G когато четем бележка с надпис този телефон е бил " освободен през юни, 2010 . " Продуктът снимка и заглавие са неоспорими, обаче, и двете ви предлагаме най-EVO Shift 4G слайдер, да имат и да е валиден за $ 200 за две годишен договор. Очевидно някой има своето EVOs объркани и е вторият 4G HTC е котка в мрежата на Sprint от плика, малко по-рано.

[Благодаря, Райън]

HTC Shift EVO 4G nochalantly не идва на Amazon предварителна заявка първоначално се появи на Engadget на Съб, 1-ви януари 2011 год. 14:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Амазонка | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар