събота, 22 октомври 2011 г.

Бренд Табела концепт револуцију брзе хране, НФЦ и даље неће учинити добро за вас (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/22/brand-table-concept-revolutionizes-fast-food-nfc-still-wont-ma/:
Дрес девојчице и дечаци сада могу да притиснете и плаћају око свој пут, али за безброј Баштенски државе у центрима, цасх'лл и даље треба да урадите. Не тако за Оззиес Довн Ундер који могу ускоро не морате да напустите удобност столица хране суду - ако су паковања Некус С , то јест. Дизајниран као концепт Универзитета у Сиднеју старт-уп СДигитал, специјалне жељезница попут "бренд налепница" причвршћен за ресторан "бренд столови" би релеј брзе хране менија на мобилне телефоне путем НФЦ . Гладни, гладни људи би онда да им избор, како би се и добити обавештење када вибрира хране спреман. То је бесконтактни плаћање решење не за разлику од КкР платформу компаније МастерЦард демонстрирао нам прошлог месеца. И на основу наше све већи пузати према суморним одраслих фактор беба виду наше потенцијале Валл-Е будућности, ми кажемо право ове технологије је око јавно издање углу. Главом о прошлости паузе за видео демо туккис-свакога, Фоодцоуртиа технологије.

Наставити читање Бренд Табела концепт револуцију брзе хране, НФЦ и даље неће учинити добро за вас (видео)

Бренд Табела концепт револуцију брзе хране, НФЦ и даље неће учинити добро за вас (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 22. Окт 2011 13:50:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | извор СДигитал | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар