четвъртък, 1 септември 2011 г.

Ассистли За Салесфорце лансира на АппЕкцханге

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JKEU4sO74zk/:
62667v8-max-250x250

Ассистли , облак-басед корисничку подршку платформи која је подржана Буллпен капитал, Индекс подухватима, Салесфорце, као и неколико других анђела и Подесавање тастатуре, лансирао верзију 2.0 своје платформе у јулу , заједно са Покрећемо нову цену модел који укључује потпуно функционалан верзију своје услуге бесплатно.

Данас, лето има да Вам стално долази из за Ассистли, који је данас објавио да ће додати двосмерна интеграција са Салесфорце. Ассистли за Салесфорце је АппЕкцханге апликација која, према Ассистли блогу , омогућиће продају и подршку тимовима да "деле комплетан преглед клијента" - другим речима, подршку корисницима тимови сада могу да виде податке, као што су информације Цустомер Цонтацт и статус док је радио на случајевима - од директног Салесфорце. Апликација ће такође интегрисати са Салесфорце Чет да би се лако укључи нечији цео компанија у корисничку подршку, и омогућавају корисницима да пошаљете исправке статуса и поставите правила за аутоматско генерисање поруке Чет као купац случајевима подршку старости.

Са Ассистли за Салесфорце, корисници могу да виде историју контакта и више, без потребе да Ассистли напусти, а исто тако, корисничку подршку тимовима да видите информације из Салесфорце - све у настојању да понуди више доследно искуство купца. Организације могу затим да користите Ассистли да покаже где купац је у продаји циклусу, статусу или вредности имовине тог купца у предузеће, као и контакт информације купца. У реалном времену.

Ассистли има партнерство са Салесфорце, а ова најава представља логичан продужетак стратешко улагање Салесфорце постигла у Ассистли - и показује још један партнерство фалсификовао од Салесфорце да настави додајући производе и услуге који допуњују своје постојеће услуге.

Од лансирања у септембру прошле године, а имајући на нови капитал, Ассистли је довео на компаније као што су Иелп, Етси, 37сигналс, Пандорина, Вимео, и Спотифи као плаћају рачуне. Покретање убраја и Марка кубанске и Дејвид Лиу, као саветници.

За више, погледајте испод видеа:


Компанија:
АССИСТЛИ
Лансирање Датум:
2009
Забава

Няма коментари:

Публикуване на коментар