четвъртък, 1 септември 2011 г.

Самсунг МВ800 МултиВиев камеру руке на (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-mv800-multiview-camera-hands-on-video/:

Не постоји ништа све што узбудљиво за већину поинт-анд-схоот фотоапарата. Ви тачку, они пуцају, крај приче. Али, Самсунг је тресао ствари у последње време. Прво, ТЛ220 и ТЛ225 додао други, 1.5-инчни ЛЦД са предње стране камере, који чине 2009 линију ДуалВиев камере компаније. Никада ми заправо видео никога да их користите на улици, али Самсунг понављања инсистирају да они су апсолутни хит. Па у реду онда. Ове године, ЦЕС донели даљинско снимање омогућена компаније СХ100 , која вам омогућава да користите Самсунг брендирани смарт телефон на Андроид рам, зумирање и снимање слике преко ВиФи. Прилично неугодан кашњење не чине ову блокбастера функцију, али ипак, ово је прилично маштовите ствари.

Сада ове недеље на сајму ИФА , компанија управо представио још један потпуно оригиналан (и практични) камера дизајна са својим МВ800. Квалитет слике камера је није много говорити о (иако смо само имали прилику да користе пред-продукције модела), али је његова МултиВиев флип-уп ЛЦД је прилично дарн фантастично - у концепту, у најмању руку. 16.1 мегапиксела камера је цео од 3 инча осетљив на додир окреће од равни са задњим до 180 степени (и све између), што омогућава не само да пуца савршено урамљена аутопортрете, али и да имају директан поглед на екрану приликом снимања и испод и изнад нивоа очију. Ми волимо да видимо произвођача и даље се залажу коверту када је реч о иновацијама, али како је $ 279 МВ800 обавља опште? Скочи иза паузе за наше утиске.

Галерија: Самсунг МВ800

Наставити читање Самсунг МВ800 МултиВиев камеру руке на (видео запис)

Самсунг МВ800 МултиВиев камеру руке на (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 05:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову

Няма коментари:

Публикуване на коментар