четвъртък, 1 септември 2011 г.

Филм планини претвара ваш иПад 2 у озбиљну видео израду машина

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/movie-mount-turns-your-ipad-2-into-a-serious-video-making-machin/:
Филм Моунт
Сигурни смо да постоји барем једна особа тамо која је била свраб да пуца брод-оптерећења видео са својим иПад 2 . Можда чак и кратак филм или два. Након што смо истакли како луде сте, могли бисмо предложити гледа у статив-моунтабле случај као што је филм гори Макаиама је. Ова једноставна пластични оквир додаје велики број ствари које пупи иПад сниматељ може ценити, укључујући и пар топлих ципела за хоокинг до светла и микрофона, као и носач за сочива, само у случају да желите широкоугаони или телефото снимака. Можете чак и да се пребацујете између конверзија сочива и уграђени у једном у лету, захваљујући клизним адаптера. Филм планине је доступан унапред наручити сада за $ 69.95, а прве испоруке очекују да се појави у октобру. Пре него што кренете, погледајте испод галерије, као и видео и односе са јавношћу, након паузе.

Наставити читање Филм планини претвара ваш иПад 2 у озбиљну видео израду машина

Филм планини претвара ваш иПад 2 у озбиљну видео израду машина првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 18:12:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар