четвъртък, 1 септември 2011 г.

Нетфлик повећање цена удараца у сутра, али можда нећете морати да промените одмах

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/netflix-price-hike-kicks-in-tomorrow-but-you-may-not-have-to-ch/:
Време истиче августа, а са њом иде постојање Нетфлик је стреаминг и диск услуге као један пакет за $ 7.99. Имајући оба (на 1-диск плана) ће захтевати $ 15.98 исплате сваког месеца од сутра , али ако сте један од многих плаче гласно и често да ће низбрдица или откаже пре него платити више него висити на - ти могу да извуку неколико додатних дана из тренутне пакета Хаковање Нетфлик истиче да цена неће заправо пребацити све док "следећи обрачунски Датум", након 1. септембра, али требало би да промените два дана унапред како би избегли наплаћују.. За нас то није све до 17., тако да имамо још пар недеља да се настави не гледају изнајмио дискови који су стагнира на нашем кафе столовима, без плаћања додатних за привилегију . Датум може да варира, тако да проверите своју страницу налогу како бисте сазнали детаље. Наравно, ми смо питали да након шока прође, је свако даље беже у пријатељском местима , скалирање назад своје Нетфлик подморнице или само једе уз доплату? Обавестите нас у анкети испод.

Виев Полл

Нетфлик повећање цена удараца у сутра, али можда нећете морати да промените одмах првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 21:28:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Хацкинг Нетфлик | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар