четвъртък, 1 септември 2011 г.

БитДефендер лансирао Анти-Малваре-Заштита за Твиттер

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cj24sRHLB4o/:
bitdefender-bird

"Јесте ли видели ову фотографију ти?" "Погледајте на вашем лицу у овој пиксела је непроцењиво!", "ЛМАО овај видео од вас смешно!"

Ако сте редовни корисник Твиттер, вероватно сте видели туеетс као што су они дошли кроз као @ одговора или директне поруке у неком тренутку. И вероватно не знају да кликнете на везу прате. На крају крајева, нема слике од вас иза себе, само злонамерни веб страници поставио кривичним која жели да превари вас, спам ви или још горе - заразити ваш рачунар са злонамерних програма.

Али сада постоји алат који вам омогућава додатну заштиту од ове врсте претњи . Битдефендер нови Сафего заштиту за Твиттер скенира ваш профил спама, пхисхинг покушаје и злонамерних програма, и аутоматски вас обавештава када претње откривена.

Слично компаније Сафего Фацебоок апп , нови Твиттер заштиту (сада у бета фази), користи исти Анти-Малваре-и анти-пхисхинг мотора за скенирање УРЛ послали на свом профилу.

Услуга проверава непознати корисници пре него што их прати, проверава рачуне људи сте после и скенира директне поруке за спам, сумњиве везе и хигхјацкинг покушаја. Претње су рангирани по својој озбиљности као црвена, жута, сива (низак претња) или зелена (никакву претњу). Опционо подешавање може да упозори своје пријатеље ако утврди њиховим рачунима су компромитовани.

Али, служба престаје кратко брисања туеетс или унфолловинг корисника на ваше име - то ће вас обавестити путем директне поруке, уместо.

Да бисте користили услугу, можете једноставно пријавите са Твиттер и овластити Битдефендер Сафего апликација као што би било које треће стране апликација. Затим можете да скенирате профиле Твиттер корисника, ваш Туиттер Тимелине и ваше директне поруке, као и конфигурисати све потребне поставке.

Апликација је јасно у свом развоју периоду, морам да упозорим. Први пут сам пробао, било је питања аутентичности мој рачун и био сам упућен БитДефендер 404 странице. Али, пошто апликација је у бета фази сада, требало да ћу му дати прође несрећи. То је стабилан у овом тренутку (ако је мало спор). И, будимо искрени, апликација пружа много потреба сервис за спам поништена , веза испуњена социјална мрежа која је данас у Туиттер.

Дотле док је сервис урадио реду посао са откривањем очигледних претњи на њен почетни скенирања, био сам изненађен да је сувише неке велике пропусти. На пример, тврди неки анонимни Линк-Твеетинг профил је сигурно, када је јасно да је спам ботова.

Ипак, ова апликација је приметно због јединствености. Након провере са неколико фирми за обезбеђење за сличне производе, најближе смо могли доћи до било МцАфее Мобиле Сецурити је СитеАдвисор, који скенира везе у свим социал нетворкинг сајтова, укључујући Туиттер. Али ниједна од фирми повезаних чуо посвећен Анти-Малваре апликација само за Туиттер.

Али, као и све у вези са безбедношћу, не можеш само веровати софтвер сами да ураде посао за вас - морате да користите мало здравог разума, превише.


Няма коментари:

Публикуване на коментар