четвъртък, 1 септември 2011 г.

Виндовс Пхоне 7 конектор 2.0 укус манго, чини упадљиви деби у Мац Апп Сторе

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/windows-phone-7-connector-2-0-tastes-of-mango-makes-conspicuous/:
Мицрософт Виндовс Пхоне 7 конектор увек ће бити радознали у настраност Мац-Апп Сторе . На крају крајева, алат је намењен искључиво за оне који користе ОС Кс и Виндовс Мобиле. Срећом, Балмер и компанија су отишли ​​у велике дужине да овај безбожни Уније као беспрекорну могуће, а његова најновија верзија додаје додатну подршку за манго уређаја и мноштво нових могућности. Међу микс је способност да се синхронизују са бленде, увоз фајлова преко драг-анд-дроп и пренос мелодије (мада, да је прошле функција је само за Виндовс Мобиле 7.5 кориснике). Такође ћете наћи побољшана конверзија видео префињен резервну копију и вратите опције, као и подршка за 13 додатних језика. Хеј, нико није рекао да је лако да се издвојите из гомиле, али бар Мицрософт је направио само мало лакше.

[Хвала, Дејвид]

Виндовс Пхоне 7 конектор 2.0 укус манго, чини упадљиви деби у Мац Апп Сторе- првобитно се појавила на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 23:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Мац Апп Сторе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар