четвъртък, 1 септември 2011 г.

ХТЦ ради на Сенсатион специјално издање са ритмовима и 1.5ГХз дуал цоре процесор?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/htc-working-on-sensation-special-edition-with-beats-and-1-5ghz-d/:
Тражите начин да слушам неке сензационалне откуцаја? Ускоро, надамо се да то уради користећи Сенсатион са откуцаја. Према документу процуриле ЦНЕТ, ХТЦ планира ревидирани специјално издање свог популарног Сенсатион да баца у откуцаја технологији и додаје неколико других унапређења у исто време. На табла за цртање је убрзања-уп 1.5ГХз дуал цоре процесор (1.2ГХз се из), масивна 1.730 мАх батерија и четири пута интерне меморије на 4ГБ. Ако можемо веровати горе доц, изгледа телефон ће бити у понуди са ГСМ и ТД-СЦДМА - веже Кини, као кључно тржиште - и има почетну цену од $ 850. Можемо само да се надамо високе цене је екстремни случај и да неће бити преседан за све будуће скуп ХТЦ / Беатс уређајима.

Наставити читање ХТЦ ради на Сенсатион специјално издање са ритмовима и 1.5ГХз дуал цоре процесор?

ХТЦ ради на Сенсатион специјално издање са ритмовима и 1.5ГХз дуал цоре процесор? првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 18:36:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ЦНЕТ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар