четвъртък, 1 септември 2011 г.

ЕнергиХуб је система за управљање енергијом у продаји сада амерички планетловерс

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/31/energyhubs-energy-management-system-on-sale-now-to-american-pla/:
Они паметна бројила не може имати прешао тако добро у Сан Франциску, и Гоогле може имати затворени ПоверМетер пре само неколико месеци ... али то не значи да Мама Земља је осуђен да живи живот неколико Целзијуса виша него што је требало, зар не? ЕнергиХуб је управо објавио да је њен сназзили дизајниран енергетски систем мониторинга је сада у продаји за еко-оријентисаних народне у САД, са $ 399 можете мреже базу, утичнице, траке и бежични термостат (једноставније снопови почети $ 299). Према компанији, овај комплет је спремна да преузме страћара, апартмане или чак Хоусебоатс, иако нема печат одобрења од Олд Спице момак је добила у случају ових других. Раније, овај овде је пакет доступна само кроз програм под покровитељством програма, али сада Симплетон у свом животу могу да виде уживо информације о коришћењу енергије, аутоматски прекидач уређаја ван, а један је далеко и за спавање, па чак и контролишу поставке даљински преко веб или иПхоне / андроид апликација. Главом о прошлости паузе за уводни видео, или посетите линкове извор да се у на куповину лудила.

Наставити читање ЕнергиХуб енергетски систем управљања у продаји сада амерички планетловерс

ЕнергиХуб је система за управљање енергијом у продаји сада амерички планетловерс првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 31 Апр 2011 18:54:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ЕнергиХуб (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар