четвъртък, 1 септември 2011 г.

Самсунг Ваве 3 практичне (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/01/samsung-wave-3-hands-on-video/:
Имали довољно Самсунг јутрос? Па, шта је са нешто више ЛГ, онда. Такође, на листи за прање веша компаније нових уређаја је талас, који је најавио раније ове недеље . Талас 3 је највиши крају три нова уређаја носи то име, паковање енергичан 1.4ГХз процесор, што се чини да рукује задатке са лакоћом. Као и већина осталих производа уведен овде на сајму ИФА, екран је централни део уређаја, бриљантан 4-инчним ВВГА јединице. Такође, као и остатак Самсунг телефона, хардвер је заиста сјајно на талас, сјајни екран комплименте уназад од брушеног алуминијума.

Телефон ради на Бада 2.0, што значи да нисмо вероватно да ће бити видети ствари у САД било које време у будућности - Самсунг је у великој мери подржали далеко од америчку подршку за мобилни оперативни систем, иако обећава да прошири своју селекција пријава од треће стране апликација програмерима. Такође, нови на софтвер фронт цхатон, мобилни сервис размене које смо, нажалост, у стању да дају спина овде у Берлину.

Кликните на прошлост паузе за руке на видео.

Наставити читање Самсунг Ваве 3 практичне (видео запис)

Самсунг Ваве 3 практичне (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 01 Сеп 2011 07:59:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар