петък, 15 юли 2011 г.

СпацеКс паузе терену у Ванденберг Аир Форце Басе, наставља припрему за 2013 соко Тешка лансирање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/14/spacex-breaks-ground-at-vandenberg-air-force-base-continues-pre/:
Крај америчке свемирског програма шатл имаш доле ? То не изгледа да су постепено СпацеКс, која је још увек стругач и цхуггинг право, заједно са плановима за њену бодациоус соко Тешка . Компанија је недавно избио у земљи комплекс 4 Источни Ванденберг Аир Форце Басе, који Елон Муск је беба звати кући, касније следеће године. Са дупло носивост до орбите капацитета Боеинг и Лоцкхеед компаније Делта ИВ Тешка, а трећину трошкова, фирма се нада да ће своје најновије увести у нову еру приступачне 100 милиона долара покреће. Ако све буде по плану, 22.-прича Бехемотх ће имати свечану лансирања у 2013, због чега је - речено нам је - најмоћнији амерички ракетни јер Сатурн В пролетео Аполло летилице ка Месецу. Буџет-фриендли, ракетни боостин 'односе са јавношћу те чека после паузе.

Наставити читање СпацеКс паузе терену у Ванденберг Аир Форце Басе, наставља припрему за 2013 соко Тешка лансирање

СпацеКс паузе терену у Ванденберг Аир Форце Басе, наставља припрему за 2013 соко Тешка лансирање првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 14 Мар 2011 21:26:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Спаце.цом | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар