петък, 15 юли 2011 г.

Мицрософт отима до пар Сони у вези домена, Интернет ради бесно са гласинама

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-snatches-up-a-pair-of-sony-related-domains-internet-r/:
Сони Мицрософт.цом
Компаније отимање до имена домена како би заштитили своје бренд није ништа ново, нити је посебно интересантно (осим ако та компанија се дешава да се Бенк оф Америка, као и домен у питању је БрианМоиниханСуцкс.цом). Али, недавно пар недавно регистрација од стране Мицрософт је увређен наше радозналости. Људи из Редмонда покупили су Мицрософт-Сони.цом и Сони-Мирософт.цом, који је подстакао нагађања да све од Сони-Ерицссон ВП7 слушалице на ПлаиБок 720 је на путу. Овај потез је напоменути да само зато што компанија не поседује сличне домене, као што су ЛГ-Мицрософт.цом или ХТЦ-Мицрософт.цом. Наравно, могло би бити нешто као световне као заједничку маркетиншку кампању за Сони лаптоповима или ништа - само ћете морати да сачекамо и видимо.

[Хвала, Јонас]

Мицрософт отима до пар Сони у вези домена, Интернет ради АМОК гласинама првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 15 Јул 2011 11:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВинРуморс | извор ВХОИС , (2) , НеоГАФ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар