петък, 15 юли 2011 г.

НЦ Стате универзитета истраживачи стварају мека меморије машина, само додајте воду

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/14/nc-state-university-researchers-create-soft-memory-machine-just/:
Нисмо велики љубитељи речи влажне, нити објекте обично описује. Али ако га зову кашастом, удариш неке могућности за складиштење у њу и развија га у Северној Каролини државном универзитету лаб - добро, онда смо сви осмеха. Што је управо оно што су истраживачи у школи остварује са својим "слична људском мозгу" меморијски уређај (мммм. .. мозак). Познат као Мемристори , ови биокомпатибилних електронике су идеални за оштре, влажним условима да други вуссиер технологије не усуђује шаре. Богат климаво "својства јелл-о," скуисхи на воденој бази гела куће галијум и иридијума легура које варирају између укључивање / искључивање електро проводна и отпорни државе - то је 0 и 1, респективно. Капацитет за желатинозне изум још није оптимизован за значајне у реалном свету користе, али можете се кладити ово тхинг'лл да прави свој пут у Еко-одело анидаи Кранг сада. Билл Цосби одобрио ПР-после паузе.

Наставити читање НЦ Стате универзитета истраживачи стварају мека меморије машина, само додајте воду

НЦ Стате универзитета истраживачи стварају Софт Мацхине меморије, само додајте воду првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 14 Мар 2011 17:38:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар