петък, 15 юли 2011 г.

Енгадгет Примед: Коришћење репера

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/15/engadget-primed-using-benchmarks/:
Припремити иде у дубину на тецхнобаббле чујете на Енгадгет сваки дан - ми дубоко копају у историју свакој теми и како она користи наше животе. Тражите да сугеришу комад технологије за нас да се пробије? Кап нам линију на припремљеном * у * * Енгадгет давт * Ср.


Буљи у свог смартфона, схватите да постоји нешто недостаје. То се све што сте желели да - добро, могли бисмо додати - али шта рупа остаје да се попуни? Ми ћемо вам помоћи са овим: желите хвалисање права. Мора да постоји начин да се суочи са својим пријатељима поверење, зар не? Све што вам је потребно је мало гурање у правом смеру, и у овом издању Енгадгет Примед, ми ћемо вам дати много-потребна гурају објашњавајући репера.

Можда сте видели говоримо о репера у нашој коментара за производе. Ми обично ћемо их користити за мерење релативне перформансе различитих уређаја, али разматра ЛИНПАЦК резултат не значи много без одласка дубље у оно што заправо значи. Који аспекти рада ти репери мери, и шта технике они користе? Колико можемо да се ослонимо на њих приликом доношења одлуке о набавкама? Прочитајте после паузе за пуну кашичицу.

Наставити читање Енгадгет Примед: Коришћење репера

Енгадгет Примед: Коришћење мерила првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 15 Јул 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар