петък, 28 октомври 2011 г.

Гоогле + васкрсава репродукција фокусу Од таласа, Преименује је "Таласање"

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m03iMeNf-z8/:
wavelogo

Прошлог августа, Гоогле-питао нас да кажемо збогом Гоогле Ваве . Неки су рекли талас је био испред свог времена, неки је рекао да платформа има довољно могућности да тоне Титаник. Међутим, Гоогле је данас објавио неке значајне исправке за своју социјалну мрежу, Гоогле +, међу њима и да могу да Гоогле Аппс корисници сада пријавили за Г + - интеграција коначно живе. Међутим, један од карактеристика покренула је данас на Гоогле-у + изгледа враћање на један сада угашеној карактеристика Гоогле Ваве, под називом "Репродукција". Или барем Гоогле ће вероватно тврдити ово као своју генезу, уз функције које има корене у кући у светлу много Фацебоок-Балли-хооед Тимелине која је лансирала у септембру ове године.

Да, данас, Гоогле лансирао свој нови Гоогле + Таласање, који ће корисницима омогућавати да "поново живи" разговори, коментари, и дељење то се десиле током историје њиховог коришћења Гоогле +. Погледајте овде Гоогле блогу .

Другим речима, Таласање је "визуелизација алат за јавне акције и коментари", који корисници могу да приступе, једноставним одабиром "Виев Таласање" опцију у падајућем прозору десно од јавности поруку.

Одатле, Гоогле + појављује отворите нову картицу, где корисници могу да виде активност у диван визуелни, графички интерфејс, зумирање о појединим догађајима - види иннерцоннецтеднесс свега тога. Дијаграм приказује порука шири мрежу као остали корисници деле место, са стрелицама ", указује правац ресхаринг" и кругова унутар кругова који представљају "ресхаринг низ" са већим круговима указује најтежи дељење (и схарерс), по да Таласање опису.

Корисници такође могу да виде феед који су делили после, као и кликните на дугме Репродукуј на кретање рок који показује колико брзо један пост проширио и колико је је прослеђен преко дана, месеци, недеље и године.

Намера је, према Гоогле блогу, да се "поново запалити да почетни узбуђење" када су поделили своје радно место и да боље разумевање о томе како пост тече кроз мрежу и само каква достићи и колективног гледања је ( и) све.

Гоогле каже да је још увек експериментални Таласање и тражи повратне информације о томе како може да буде више информација и "више страшан". Међутим, за сада, тако добро. И, само да једну ствар јасна: Да, Гоогле је име ове функције после мене. Хвала вам, Гоогле-а.

Али интересантна ствар овде је колико су сличне Гоогле-Таласање је да се "Репродукција" Гоогле Ваве је функција, који је омогућио пријатеље да ухвате се на оно што сви остали у талас је већ говоримо. Ово је у суштини као премотавање талас да видим шта се догодило у прошлости, са могућношћу да гледају да напредак кроз многе промене. Репродукција дозвољава корисницима да скаче около и видети све измене по редоследу како су напредовали у времену да се неке од конфузије из функција препун комуникационе платформе.

Друга значајна ажурирање најавио је данас такозвани "Гоогле + Креативни комплет", што у пракси је помало као супед уп верзија Инстаграм филтера. Креативни комплет омогућава дубљи начин за уређивање фотографија накривљен на Г +, енаблин

Няма коментари:

Публикуване на коментар