петък, 1 юли 2011 г.

Тоиота Приус пројекта концепт бицикл вам омогућава да смени зупчаника са вашег ума

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/01/toyota-prius-projects-concept-bike-lets-you-shift-gears-with-yo/:
Имате контроле ума на уму? Погледајте овај нови мотор концепт из Дееплоцал - Питсбургу заснован на дизајну кућа која је додавање неуролошке заокрет уметност бициклизам. Као део Тоиота пројекта бр 11, компаније опремљен седиште место Парлее ПКСП авио теренских бицикала са бежичним предајником, што омогућава корисницима да даљински смени зупчаника са смарт телефона. Дееплоцал дизајнери затим додао скуп неурона предајника на кацигу и ре-програмиран ПКСП да комуницирају са њима - што значи, у теорији, да возачи могао да контролише брзина бицикл тако што једноставно мислим о томе. Теорија је, наравно, није исто што и пракса, али можда концепт ће постати стварност ако мислимо заиста тешко о томе.

Тоиота Приус пројекта концепт бицикл вам омогућава да смени зупчаника са ум изворно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Апр 2011 09:34:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тоиота Приус Пројекти | извор Пролли Да ли је вероватно не | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар