петък, 1 юли 2011 г.

Адобе понуде 50 одсто попуста за Финал Цут Про корисници који Пребаци на Премиере Про

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4x57WceJKWg/:


Као што сте можда чули , Аппле-ов нову верзију свог софтвера за видео едитовање, Адобе је Финал Цут Про-Кс је доста реакције од корисника. И као Џим Далримпл извештаји, видео едитовање ривала Адобе је био дочек ове обесхрабрити Финал Цут Про-корисници раширених руку. Сада Адобе је узимање један корак даље, најављујући формалну 'пребацивање програм " за било који Финал Цут Про или Авид Медиа корисника.

Адобе каже да свако ко је купио било коју верзију Аппле Финал Цут Про или Авид Медиа Цомпосер и желите да се пребаците на Адобе Видео алати (Продуцтион Премиум или Премиере Про) ће имати право на 50 одсто уштеде на Адобе Цреативе Суите ЦС5.5 Продуцтион Премиум или Адобе Премиере Про ЦС5.5.

Адобе је био прилично активан у свом маркетиншки напори ка незадовољних Финал Цут Про кориснике. На пример, компанија је постављен велики број "приче о успеху" премијера Про корисници који су направили прекидач.

Наравно, нису сви мрзи нову верзију Финал Цут Про, тако да је нејасно колико Адобе 'Склопна техника "ће добити од зазора. Такође, проверите Конан О'Бриан тежине у на Финал Цут Про Кс дебакл.



Няма коментари:

Публикуване на коментар