петък, 1 юли 2011 г.

ПЦ-портал 2 добија нове мапе кроз заједницу такмичењу

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lCHTKUNf6T0/portal-2-pc-gets-new-maps-through-community-contest.ars:

Вентила лето Мапирање иницијатива-на нивоу конкурса за нацрте за портал 2 која је видела преко 280 ентирес-је сада завршена, а три победника су именовани.

Узимајући прво место је пола сата дуже мапа зове Патент Пендинг , који је описан као "ниво средње тежине са четири коморе постављен у уништених објеката бленде науке Неки слагалице елементи укључују Хард Лигхт површине, обесхрабрења греде, ваздушни вера плоче. , као и излет димњака ". Узимајући другом месту је мапа по имену Инфинифлинг , а здање је добила похвалу. Поред обожавање портала навијача свуда, победници је добио велику гомилу портала 2 степена преноса од Размисли Геек.

Поред три победника, ту је и огромну листу другопласираних доступна за преузимање преко на портал мапирање заједнице, ТхинкингВитхПорталс . Мапе су сви слободни да преузмете, иако су само ће бити доступна за оне који играју на рачунару. За детаљна упутства о томе како да се мапе горе и трчање, глава овде .

Први круг ДЛЦ за игру, у међувремену, ће доћи до све платформе овог лета.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар