петък, 1 юли 2011 г.

Скипе 2 видео ћаскање уноффициали омогућен на Галаки ИИ сензација, и други

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/01/skype-2-video-chat-unofficialy-enabled-on-the-galaxy-s-ii-sensa/:
Најновије Скипе упдате за Андроид је доступан свима, али то је само омогућава видео ћаскање на четири специфична телефона . Срећом, нестрпљиви моддерс су отишли ​​неки начин да исправљању ове неправде дубока, стварањем АПКс који активирају видео позиве и на другим телефонима превише. До сада смо чули за успешну портова на Самсунг Галаки ИИ и __Б__03559д463а9а887бфбцецд979303ц9е5__Е__, Тхундерболт и ЕВО 4Г. Ако имате неки други телефон са Андроид 2.3, мало експериментисање са АПК може бити вредан ваше време. Међутим, ми га само испробавала за Кспериа лук и нису добили далеко: апликација РАН, али напори да комуницирају са Кспериа Неа резултирало у једносмерној видео закључан пејзажни режим и доста неспретне. Да нас обавестите да ли боље пролазе - ћете наћи Тхундерболт специфичне за преузимање на ДроидЛифе извору линк и општији АПК на ТецхПеталс.

[Хвала, Рашид и ЈТ]

Скипе 2 видео ћаскање уноффициали омогућен на Галаки ИИ сензација, и други првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 01 Апр 2011 07:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ДроидЛифе , ТецхПеталс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар