петък, 1 юли 2011 г.

Чист, Сплит / Сецонд дев Блацк Роцк затварање врата

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/bm7WRKygm58/pure-splitsecond-dev-black-rock-closed-by-disney.ars:

Диснеи власништву Блацк Роцк Студио развио неке од наших омиљених тркачке игре из протеклих неколико година: спавача АТВ игру Чиста и акције тркач Сплиту / Други . Али они успеси нису биле довољне, и Диснеи је званично затворен у студију.

Раније ове године студио је ударио круг отпуштања. У скорије време, наводи се у саопштењу из Дизни пуштен на Еурогамер , најновији пројекат студио је није добио зелено светло, што је довело до краја Блацк Роцк.

"Диснеи Интерацтиве Студиос потврђује да је Блацк Роцк Студиос актуелни пројекат није греенлит за даљи развој, а самим тим фирме обавестио запослене јуче од намере да уђу процес консултација о предлогу да се затвори студија", наводи се у саопштењу.

Основана 1999, Брајтон, Велика Британија на бази Блацк Роцк специјализоване у потпуности на развој акције тркачке игре. Пре Чиста и Сплит / Друго, у студију радили на обе МотоГП и АТВ Оффроад Фури серије.

Међутим, баш као нова студија појавило након затварања одела попут Ансамбла и Грин, бивши Блацк Роцк запослених већ раде на нове подухвате. Оба СхортРоунд игре и Забава РоундЦубе су формиране након првог круга отпуштања раније ове године. Нема најављено је о ономе што ни студију ради на.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар