събота, 12 март 2011 г.

НАСА и Ад Астра тим до тестирање ракета плазма ВАСИМР у свемиру

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/11/nasa-and-ad-astra-team-up-to-test-vasimr-plasma-rocket-in-space/:
Плазма погон може врло добро да се наша карта за посету оне мале зелене људе на Марсу, због чега је НАСА је све бестиес са Ад Астра, креатори ВАСИМР ВКС-200 плазма ракета. Након успешне земаљских тестирања, следећи корак је да испробате ВФ-200 модела лет у свемиру - и нови споразум пружа НАСА-инжењери приступ ВАСИМР док пустити Ад Астра полуге НАСА летелица стручност да га добијете у орбиту. Плазме ракета претпоставља се да је намењена за коришћење на Међународној свемирској станици , јер то захтева много мање горива него конвенционалне бустера - што адекватније од горива-гладни потиснике одржавање станице у орбити данас - и могу искористити ИСС је значајан електричне енергије (250кВ), да у потпуности теста ВАСИМР је 200кВ излаз. Плазма ракете производити одржава потисак, за разлику од брзе изливе своје хемијске рођака, што га чини жељени начин погон за путовање у свемир, као добро. НАСА није у потпуности посвећен ни користити - али ако Марвина и његове колеге Црвени Планет становници знају шта је добро за њих, они ће бити гледају ВАСИМР за развој са великим интересовањем.

НАСА и Ад Астра тим до тестирање ракета ВАСИМР плазме у простору првобитно појавио на Енгадгет на Пет, 11 Апр 2011 18:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Региструј се | Соурце Ад Астра (ПДФ) | Пошаљите овај | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар