събота, 12 март 2011 г.

Ксоом добија УСБ функционалност, не захваљујући Самсунг или Гоогле

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/12/xoom-gets-usb-host-functionality-no-thanks-to-motorola-or-googl/:
Ксоом може имати стечен мало ажурирање софтвера синоћ да га припреми за дуго очекивани фласх игра способности, али неки од људи у компанији СлатеДроид су још импресивнији - мада знатно мање Службени - исправка, чиме УСБ функционалност Мото је да шкриљац. Тинкерер-Ектраординаире роебеет је човек да се захвалим, давање Ксоом власници способност читања медија са УСБ дискови, суштински дајући вам неограничен износ складиштење - под условом да имате потребне мицроУСБ ОТГ (на-го) и кабловски укорењену Ксоом. Ако сте задовољни безбедно предуслови, омогућавајући нове нова је само неколико пренос фајлова и уноса командне линије у гостима. Комплетно упутство на располагању на извору везу ... Ако сте усуђују.

Ксоом добија УСБ функционалност, не захваљујући Самсунг или Гоогле првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Мар 2011 02:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид заједнице | Соурце СлатеДроид | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар