събота, 12 март 2011 г.

Цхрис Бангле, бивши дизајнер БМВ-, доносећи му децонструцтивист начина на Самсунг уређаје?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/12/chris-bangle-former-bmw-designer-bringing-his-deconstructivist/:
Бивши БМВ-дизајнер Цхрис Бангле челу Самсунг, доносећи децонструцтивист начина на мобилне уређаје
То је Е65 серије 7 тамо, многи сматрају да се као ружан аутомобил као они долазе. То је производ једне Цхрис Бангле, главни дизајнер у БМВ- за већину 90-их и '00с, који су тежили да дају аутомобила футуристички, децонструцтивист дизајн који нису увек пронађу корист међу купцима аутомобила који су још увек заглављени у овом уредан . Сада смо заиста у будућности и, добро, да је задњи део још увек не гледа ништа боље, али Бангле је утрти пут за више драматичне стилингс у модерним аутомобилима. Он је изашао од ауто индустрије пре две године и сада смо чули да он креће на концерту у Самсунг . Занимљиво, Семи и БМВ имали нешто веза током година. Видели смо новијих серија 7 ничу подршку за Т * Омниа у 2009, и назад у 2005 Самсунг директор маркетинга рекао је Блумберг да компанија треба да "постане попут БМВ-а." Према корејски ЈоонгАнг папира Илбо, Бангле ће радити на мобилним телефонима и нетбоок рачунара, што очекујемо да функцију драматичне пламена на површину уз Даме Една индикатор светли и чудно штрчи постериорс.

[Хвала Тим]

Цхрис Бангле, бивши дизајнер БМВ-, доносећи му децонструцтивист начина на Самсунг уређаје? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Мар 2011 13:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Енгадгет шпански | Соурце Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар