събота, 12 март 2011 г.

БлацкБерри приручника лансирање најновије палооза: Таблет да коначно пад средином априла?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/11/blackberry-playbook-launch-date-palooza-tablet-to-finally-drop/:
Рунда данас цурења је потенцијално одредила другој недељи априла, као прозор за лансирање Слицк РИМ седам инча приручника. Емаил наводно послата од стране Сирс у Канади потврђује раније одзвања , информисања купце да ће уређај за посезање 10. априла, са почетком преордерс можда чим сутра. Поврх тога, слике из "Стејплс Фирефок послат Црацкберри клинови 33 дана одбројавање за почетак на 15., који се линије лепо са другим процурела пуцао означавају ад датум" од 17. априла. Такође смо добили непотврђене савет из спринта представник каже да ће бити приручника слетања на 15., заједно са натуцање случајева и А. .. Стилус? На крају, ми смо били послали снимке неких приручника сигнализације изгледа на екрану у Футуре Схоп у Канади истичући мултитаскингу уређаја могућностима, подсећајући нас "то је шта на унутра да броји." Занимљиво, иста сигнализација погрешно везује Ксоом надимак, мада бисмо замислимо да је само грешка на делу малопродавца. Наравно, све ово је и даље потпуно непотврђена компанија РИМ себи, тако да док не чујемо другачије, шта се може десити. Сигнализација пуцао након паузе, и остале фото доброте доступан на извору везе.

Наставити читање приручника БлацкБерри лансирање најновије палооза: Таблет да коначно пад средином априла?

БлацкБерри приручника лансирање најновије палооза: Таблет да коначно пад средином априла? првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 11. Мар 2011 22:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ЦрацкБерри , ЦрацкБерри Форуми , Виллв.нет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар