вторник, 1 февруари 2011 г.

Clover SunBook предлага "първата слънчева светлина готови нетбук" съмнителни графичен дизайн

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/clover-sunbook-offers-first-sunlight-ready-netbook-questionab/:
Когато за първи път се свърза с Систем SunBook детелина , е, но с един лъч в Pixel Qi е трансфлектен окото, но днес, малкото момче е готов да излезе за своя сметка. Както Инк Адам Понятие , на "първата слънчева светлина готови нетбук "пакети двойна показва осветление, което ви позволява да се изключи LCD подсветка, докато при директна слънчева светлина и намалява консумацията на енергия наполовина. Можете също така да оставят и двете функции за лесно закрито-открит преходи. Това е спортни 1.66GHz Intel Atom N450 процесор, 1GB DDR2 оперативна памет, 10.1-инчов дисплей, резолюция 1024 х 600 резолюция на екрана, USB 3.0, както и Wi-Fi и Ethernet възможности. Така че основно, че това е напълно приемливо нетбук (на хартия, най-малко) и това е опаковка обещаващ дисплей, но трябва да признаем, маркетинг Детелина за SunBook листа какво да се желае. В действителност, ако не е видял това нещо на CES ние ще Ви посъветва да се пристъпи с повишено внимание. Е, че тя има Pixel Qi на печата на одобрение, обаче, ние ще оставим решението зависи от вас. Можете да закупите слънчева светлина готови нетбук за $ 795 чрез интернет страницата на Clover, handily връзката по-долу в източника.

Clover SunBook предлага "първата слънчева светлина готови нетбук" съмнителни графичен дизайн първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви Януари 2011 год. 23:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник SunBook | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар