вторник, 1 февруари 2011 г.

Самобалансиращо Anybots QB сега корабоплаването, бъдещето на TelePresence е сега (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/self-balancing-anybots-qb-now-shipping-the-future-of-telepresen/:
Самобалансиращо Anybot сега корабоплаването, бъдещето на TelePresence е сега
Първо дойдоха за нашите TelePresence, и ние не говори, защото не можем да си ги позволят. После дойдоха за физическото ни присъствие, и не е имало е останал да говори пред нас. Да, Anybots идват, самобалансиращо QB робот могат да бъдат закупени и корабоплаването в момента, но в $ 15.000 ние не мислим твърде много от вас ще се скок на тази банда да се започне. Както видяхме в нашите ръце "за през декември на самобалансиращо ботове ви даде възможност да бъде някъде, че не сте, контролирани чрез прост интерфейс и позволява кадри за дистанционно наблюдение и тече през пръстите си peons трудещите се в офиса като каза execs седнете удобно у дома си. Има някои кадри от една от ботове в действие по-долу, която е по-добре, преди да гледам един от тях улавя кадри от вас, поддържане на състояние на бездействие.

Продължавам четене самобалансиращо Anybots QB сега корабоплаването, бъдещето на TelePresence е сега (видео)

Самобалансиращо Anybots QB сега корабоплаването, бъдещето на TelePresence е сега (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 1-ви Февруари 2011 год. 11:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Anybots | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар