вторник, 1 февруари 2011 г.

НАСА устойчивостта сграда, зелените сградата на правителството, отваряне в Калифорния тази година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/31/nasas-sustainability-building-the-governments-greenest-buildi/:
Вие може или не може да сте чували за НАСА проекта е да се изгради най-устойчивите федерална сграда в Мофет, Калифорния. Проектът започна преди около две години, и ще се очакваше да бъде завършен през май. разходите за експериментални, земен "космическа станция" $ 20,6 милиона за изграждане и включва 50 000 квадратни метра на работното пространство на два етажа. Сградата включва и лъчисти панели таван, отоплителни панели на стените, и сияйна бетонова настилка. Когато бъде завършен, за устойчивост в базата ще използва 90% по-малко питейна вода, отколкото обикновен офис сграда със същия размер, и това ще бъде в състояние да създаде 22% повече енергия.

НАСА устойчивостта сграда, на зелените сградата на правителството, отваряне в Калифорния тази година първоначално се появи на Engadget на Пон, 31ви януари 2011 година 16:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Fast Company | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар