вторник, 1 февруари 2011 г.

Visa носи безконтактни плащания на Евро Iphones, устройството, необходими за сега

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/visa-brings-contactless-payments-to-euro-iphones-dongle-require/:
Visa започва проучвания безконтактни плащания за Европейския Iphones, вероятно преди NFC-давам възможност на iPhone
Ние все още известно време далеч от iPhoners е в състояние да се включи cellies на плащане тампони и пеша разстояние с покупки, въпреки че слуховете и анализатори и обяви за работа всички казват, че няма да е за дълго. Липсата на NFC оборудвани iPhone не е спиране на Visa от стартирането му Visa мобилно приложение за проучвания в Европа, която за момента се нуждае от външна прикрепване, (донякъде възраст) iCarte аксесоар от Wireless Dynamics. С приложението и устройството потребителите могат да започнат опитва мошенически плащания на различни NFC-съвместим терминал в Европа, вероятно преди освобождаването на подходяща подкрепа на НРД-iPhone по някое време през следващите месеци. За сега, обаче, е добавянето на допълнителни инча до телефона по-удобен от ровичкане за кредитна карта? Ще позволим нашите европейски читатели направи тази покана.

Продължавам четене Visa носи безконтактни плащания на Евро Iphones, устройството, необходими за сега

Visa носи безконтактни плащания на Евро Iphones, устройството, необходими за сега първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари, 2011 год. 09:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Computerworld | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар