вторник, 1 февруари 2011 г.

Google чл Проектът предлага gigapixel снимки на изкуството класика, "закрито" Street View на музеите

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/google-art-project-offers-gigapixel-images-of-art-classics-ind/:
Google е било трудно по време на работа през последните 18 месеца на нещо не много от нас са се обръща внимание напоследък: чл . По-конкретно, търсачката е закачен с 17 музеи по света да предлагат обиколки на техните вътрешни галерии, със свои запознат Street View триколки , а това е също така прави висока резолюция снимки на 1061 творби, които могат да се видят на започналото неотдавна изкуство Уеб портал. Също там, ще намерите 17 специални gigapixel изображения - 7000-мегапикселова версии на специално подбрани произведения на изкуството, по един от всяка място. В резултат степента на подробност, не е нищо повече от поразителен и имаме видео за това как всичко е направено след почивката.

Продължавам четене Google чл Проектът предлага gigapixel снимки на изкуството класика, "закрито" Street View на музеите

Google чл Проектът предлага gigapixel снимки на изкуството класика, "закрито" Street View на музеите първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви Февруари 2011 06:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Google Арт Проект | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар